Badantă din Italia, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit. Fratele ei zăcea rănit în grădină

O descoperire îngrozitoare a avut loc astăzi după-amiază, 19 aprilie, în localitatea Scaldasole din provincia Pavia, unde o femeie de naționalitate albaneză, în vârstă de 38 de ani, care lucra ca îngrijitoare de bătrâni, a fost găsită moartă în casa ei, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, informează La Repubblica.

Fratele femeii, un bărbat de aproximativ 30 de ani, a fost găsit rănit în grădină, și el victima unui atac cu o armă albă, dar rănile lui nu sunt foarte grave.

Carabinierii au intervenit la locul tragediei în jurul orei 17:00 și au izolat porțiunea de stradă de pe Via Piave unde se află locuința respectivă.

Numele femeii este Anila Ruci. Ea și fratele ei rănit, ambii de origine albaneză, locuiau împreună în casa în care a avut loc crima.

Victima lucra ca îngrijitoare. Fratele rănit se află acum în spital și va fi interogat de carabinieri pentru a obține mai multe informații despre cum s-a petrecut tragedia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În acest moment, investigațiile autorităților sunt în plină desfășurare pentru a reconstitui dinamica crimei și sunt planificate examinări suplimentare pentru a clarifica cum s-a petrecut nefericitul eveniment.

@rotalianul