Badantă din Italia, ucisă de soț. Bărbatul nu a acceptat dorința femeii de a se despărți de el

O badantă în vârstă de 51 de ani, a fost ucisă luni după-amiază, 26 februarie, la Fornaci di Bargade, regiunea Toscana, de către soțul său, Vittorio Pescaglini, în vârstă de 56 de ani, de care intenționa să se despartă.

Din nefericire, femeia a plătit cu viața dorința sa de libertate

Cu aproximativ 10 zile înainte de tragedie, Maria Batista Ferreira, de origine braziliană, care lucra în Italia ca badantă, s-a adresat carabinierilor pentru a reclama un episod de violență domestică pe care anchetatorii încearcă acum să-l clarifice.

Ea a relatat că a avut un conflict aprins cu soțul său, un lucrător în domeniul ecologic, dar a negat că ar fi fost agresată fizic.

În ciuda stării evidente de șoc, a ales să nu depună plângere împotriva lui, menționând doar că relația cu soțul său era dificilă, mai ales în contextul despărțirii lor iminente.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un comerciant din localitatea Fornaci di Barga a povestit că a văzut-o atunci pe Maria plângând pe stradă și a invitat-o în magazinul său de jucării, unde au sosit carabinierii.

În pofida intervenției acestora, Maria a decis să nu depună plângere împotriva soțului, deși i-au fost prezentate toate opțiunile disponibile.

Relația dintre Maria și Vittorio devenise tumultuoasă în ultimele trei luni, ceea ce a condus la decizia lor de divorț.

Maria locuia temporar la hotelul Gorizia din via Cesare Battisti.

În fața hotelului, a avut loc ultima întâlnire cu soțul său înainte de semnarea documentelor de separare, care era programată pentru ziua următoare.

Însă, la această întâlnire, Pescaglini a venit înarmat cu un cuțit și, imediat ce a văzut-o pe soția sa la intrarea în hotel a înjunghiat-o, provocându-i moartea.

corpo
Corpul femeii, în locul unde a fost ucisă de soț. Sursa foto: La Nazione

Anchetatorii, pe baza dovezilor adunate până acum, exclud posibilitatea ca Maria să fi fost victimă a violenței fizice înainte de acest incident.

Bărbatul nu ar fi lovit-o în trecut, dar totuși, relația dintre ea și soțul său era clar într-un declin semnificativ, culminând cu tragicul eveniment.

În urma femeii a rămas o fiică pe care a avut-o dintr-o relație anterioară.

Distribuie acest articol