Badantă împușcată în Italia de fratele bătrânei asistate. Criminalul a fost condamnat la 14 ani de închisoare

Pellegrino Reibaldi, profesorul italian în vârstă de 83 de ani, care a ucis-o pe badanta surorii sale, la Torre Annunziata, regiunea Campania, a fost condamnat la 14 ani de închisoare, informează Lo Strillone tv.

Pensionarul a împușcat-o pe Maria Baran, de naționalitate ucraineană, pe motiv că nu o îngrijea cum se cuvine pe sora sa.

S-a întâmplat la data de 15 decembrie 2021, într-un apartament de pe strada Gambardella, din Torre Annunziata, o localitate la nord de orașul Napoli.

Pellegrino Reibaldi, fost profesor de matematică, în timpul unui litigiu cu badanta surorii sale, care era imobilizată la pat, a pus mâna pe un pistol deținut în mod legal și a tras asupra îngrijitoarei mai multe focuri de armă.

La sosirea personalului medical de la 118 și a carabinierilor, îngrijitoarea zăcea moartă la podea, într-o baltă de sânge. Profesorul italian a fost arestat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

El și-a justificat gestul spunând că badanta nu o îngrijea bine pe sora sa, iar cearta din ziua respectivă nu a fost un caz izolat.

De altfel, cercetările din timpul procesului au scos la iveală că bărbatul avusese deja mai multe neînțelegeri cu femeia.

Sentința s-a dat miercuri, 22 februarie 2023, la Tribunalul din Napoli.

În ciuda examinărilor care au scos la iveală dezechilibrele psihice ale ucigașului, Pellegrino Reibaldi a fost condamnat de prima instanță la 14 ani de închisoare. Mai jos, un video din momentul arestării:

Distribuie acest articol