Badantă jefuită într-un tren din Italia, un bărbat i-a dat un pumn în spate și i-a smuls telefonul din mână

O femeie de 65 de ani, rezidentă în localitatea italiană Sant’Angelo Lomellina din provincia Pavia, în Lombardia, a fost jefuită în zorii zilei de sâmbătă, 7 ianuarie 2023, în timp ce călătorea cu trenul pe ruta Milano-Mortara.

Jefuitorul, relatează ziarul La Nazione, a reușit să-i fure telefonul și apoi să dispară, înainte ca victima să poată reacționa în vreun fel.

Femeia, care lucrează ca badantă și este de origine ucraineană, se afla în jurul orei 7:00 din dimineața zilei de sâmbătă în trenul care circula pe traseul menționat mai sus și avea telefonul în mână.

La un moment dat însă, a primit un o lovitură cu pumnul în spate, în zona dintre umăr și gât, iar apoi s-a trezit că telefonul mobil i-a fost smuls din mână.

Din păcate, femeia de 65 de ani nu a reușit să vadă infractorul bine la față, ci doar parțial și deși s-a dus imediat și a căutat controlorul trenului pentru a-i semnala fapta, nu l-au mai găsit pe jefuitor în tren.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ajunsă la destinație, în localitatea Robbio, badanta ucraineancă s-a dus direct la carabinieri și a denunțat jaful, iar aceștia au deschis o anchetă pentru a identifica infractorul.