Badantă moartă în Italia, bătrânul a fost nevoit să stea mai multe zile lângă trupul fără viață

O badantă în vârstă de 70 de ani a fost găsită decedată într-un apartament din Bari unde se ocupa de îngrijirea unui vârstnic imobilizat la pat.

Bărbatul a fost nevoit să vegheze trupul neînsuflețit câteva zile, până ce la locuinața respectivă s-a prezentat un membru al familiei îngrijorat că badanta nu-i mai răspundea la telefon.

Incidentul tulburător s-a petrecut în după amiaza de duminică, 12 noiembrie, într-un apartament de pe strada Crisanzio, la intersecția cu via Trevisani.

Cadavrul badantei a fost găsit întins pe podea, iar decesul este estimat a fi survenit cu 3 până la 5 zile în urmă.

Victima a fost vegheată de bărbatul pe care îl îngrijea, care suferă de o afecțiune gravă și era în imposibilitatea de a se mișca. Din momentul decesului badantei sale, vârstnicul nu a mai mâncat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Descoperirea sumbră a fost făcută după ce un membru al familiei a alertat autoritățile, îngrijorat de incapacitatea de a o contacta pe îngrijitoare de câteva zile.

Forțele de ordine și echipajul medical de urgență de la 118 au sosit rapid la fața locului. Bătrânul a fost dus la spital pentru evaluări medicale.

Autoritățile efectuează acum investigații pentru a reconstitui circumstanțele exacte în care îngrijitoarea a decedat și ce anume i-a pus capăt vieții.