Badantă română arestată în Italia, era condamnată pentru un furt efectuat în urmă cu 7 ani

O îngrijitoare română din Italia, în vârstă de 52 de ani, a fost arestată marți, 1 iunie 2021, după ce a fost condamnată definitiv la închisoare pentru o infracțiune comisă în urmă cu 7 ani.

Potrivit Messaggero Veneto, carabinierii din Casarsa della Delizia, provincia Pordenone din regiunea Friuli-Venezia Giulia, au primit mandatul de arestare de la autoritățile din regiunea Toscana.

Conform mandatului de arestare, conaționala noastră a fost condamnată la 4 luni de închisoare pentru o tentativă de furt, în complicitate cu altă persoană, comisă în anul 2014.

Datele forțelor de ordine arătau că ultimul domiciliu al badantei române era la Casarsa della Delizia, înainte de a pleca în România, dar verificările efectuate de carabinierii din această localitate au scos la iveală faptul că aceasta s-a întors în Italia și lucra ca badantă în altă regiune.

Mai exact, femeia de 52 de ani lucra în localitatea Annone Veneto, din provincia Veneția, în Veneto, și a fost pusă sub arest în cursul zilei de marți.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Forțele de ordine au condus-o pe româncă la penitenciarul pentru femei din Trieste, unde va rămâne închisă pentru o perioadă de 4 luni, conform condamnării primite.