Badantă română bătută în Italia de fostul iubit. Bărbatul a pătruns pe furiș în balconul casei în care femeia lucrează

O româncă în vârstă de 59 de ani a fost bătută de fostul iubit în casa în care lucrează ca badantă, în localitatea Campiglia Marittima din provincia Livorno (Toscana), după ce individul a pătruns pe furiș în locuință pe timpul nopții.

Potrivit reconstituirii făcute de carabinieri, bărbatul a furat o scară de pe șantierul pe care lucrează în seara zilei de 6 mai 2021, iar în timpul nopții a folosit-o pentru a se urca pe balconul locuinței în care femeia muncește și locuiește.

Individul, un cetățean macedonean în vârstă de 50 de ani, a petrecut astfel toată noaptea pe balcon și a așteptat să se facă dimineață pentru a da ochii cu conaționala noastră.

Când îngrijitoarea română a deschis ușa balconului în dimineața următoare, fostul iubit a pătruns în apartament și au început să se certe, foarte probabil din cauza unor probleme legate de bani, precizează sursele locale.

La un moment dat, însă, bărbatul macedonean a început să devină agresiv și a lovit-o pe femei, făcând-o să cadă peste o masă de lemn. Apoi a rupt un picior de la masă și l-a folosit pentru a lovi-o din nou, de mai multe ori, atât în zona feței cât și pe restul corpului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Fiul bătrânei asistate de românca noastră, alertat de țipetele mamei sale, a sunat imediat la 112, iar la fața locului au intervenit în scurt timp carabinierii care l-au blocat pe bărbatul agresiv.

Conaționala noastră a fost transportată între timp la spitalul din Piombino, iar medicii au constatat că femeia a suferit răni pentru care va avea nevoie de îngrijiri medicale timp de 21 de zile.

Judecătorul pentru investigații preliminare i-a interzis bărbatului macedonean să mai intre pe teritoriul localității Campiglia Maritima și să se apropie de fosta iubită la o distanță mai mică de 300 de metri, fiind obligat să poarte și o brățară electronică de urmărire.

@rotalianul