Badantă română din Italia bătută cu cureaua și bastonul de unul dintre cei doi bătrâni pe care-i îngrijea

Un pensionar italian din localitatea Torrice, provincia Frosinone din Lazio, este anchetat pentru violență domestică, amenințări și vătămare corporală, după ce a bătut-o de mai multe ori pe femeia care-l îngrijea atât pe el, cât și pe fratele său.

Potrivit cotidianului online Frosinone Web, victima este o badantă de naționalitate română, în vârstă de 65 de ani, care a fost angajată de doi frați bătrâni din localitatea menționată mai sus pentru a avea grijă de ei.

Unul dintre cei doi frați însă, a început să o maltrateze pe românca noastră, acuzând-o că este o hoață pe motiv că ar fi dispărut niște bani pe care pensionarii îi țineau în casă.

Mai mult, bărbatul o insulta pe îngrijitoare cu orice ocazie, spunându-i că în țara ei era o prostituată și că datorită lui femeia a reușit să-și refacă viața.

Românca de 65 de ani a îndurat toate aceste jigniri pentru că avea nevoie de bani pentru a-și întreține familia rămasă în România, iar printre episoadele de violență suferite de badantă din partea bătrânului se numără chiar și unul în care acesta și-a scos cureaua de la pantaloni și a folosit-o pentru a lovi-o.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Episodul care a pus capac însă și a convins-o pe compatrioata noastră să apeleze la un avocat a fost acela în care pensionarul de 76 de ani a lovit-o cu bastonul în cap, provocându-i astfel o traumă craniană serioasă și o vânătaie pe față.

Femeia n-a mai rezistat să lucreze pentru cei doi pensionari după acest eveniment și l-a contactat pe avocatul Roberto Capobianco, care a ajutat-o să depună plângere la carabinieri împotriva bătrânului să facă toate demersurile legale pentru a-l trimite în judecată.

Pensionarul violent este anchetat acum de autoritățile locale, iar pe data de 22 octombrie din acest an urmează să ajungă în fața judecătorului pentru audiențe preliminarii, care va decide dacă îl va trimite în judecată sau nu.