Badantă română din Italia dată în judecată de bătrânul asistat. Îl hărțuia pentru că a înlocuit-o cu altă româncă

O îngrijitoare română din orașul italian Udine, situat în regiunea Friuli-Venezia Giulia, a fost trimisă în judecată vineri, 1 aprilie 2022, după ce a hărțuit timp de mai multe luni bătrânul pentru care a lucrat și cu care a avut o relație sentimentală.

Femeia, în vârstă de 58 de ani și cu inițialele D.T., conform ziarului Il Messaggero Veneto, era supărată pe pensionarul italian pentru că a înlocuit-o cu altă badantă, tot de origine română, începând și cu aceasta din urmă o relație sentimentală.

Potrivit sursei citate, odată ce a aflat de relația dintre bătrân și noua îngrijitoare, femeia și-a pierdut controlul și a început să-i trimită mesaje pe WhatsApp și să-l sune la telefon de nenumărate ori, atât în timpul zilei, cât și noaptea.

Mai mult, D.T. a creat mai multe conturi pe rețelele de socializare cu numele bărbatului italian și a publicat diferite fotografii cu acesta în pielea goală, insultând-o de asemenea pe noua îngrijitoare de pe aceste conturi, se mai arată în dosarul compus de procuror.

Bătrânul s-a trezit de multe ori cu fosta badantă chiar și în fața ușii casei sale sau la biserică. Într-o zi, aceasta s-a așezat lângă el, pe banca din biserică, și a început să facă nenumărate fotografii cu el, precum și să-l împingă sau să-l îmbrățișeze cu insistență.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acest comportament al femeii de 58 de ani a durat din luna mai și până în luna iulie a anului 2020, se mai arată în anchetă.

Ajunsă în fața judecătoarei pentru audiențe preliminare, Mariarosa Persico, de la Tribunalul din Udine, îngrijitoarea română a fost trimisă în judecată pentru aceste fapte, iar procesul va începe la data de 30 mai 2022.

Distribuie acest articol