Îngrijitoare română din Italia găsită moartă în locuința sa. Anchetatorii: „Au fost găsite urme de sânge”

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit luni, 2 august 2021, într-un apartament din localitatea italiană Casamicciola Terme, de pe insula Ischia care este situată lângă Napoli, în regiunea Campania.

Potrivit site-ului televiziunii italiene de știri, TGCOM24, victima este de naționalitate română, iar anchetatorii au găsit și urme de sânge în locuința femeii.

Alte surse, precum ziarul local din Ischia, Il Dispari, relatează că trupul fără viață al conaționalei noastre a fost găsit, în dimineața zilei de ieri, chiar de soțul acesteia care tocmai se întorsese de la Napoli.

Aceeași sursă precizează că victima nu avea o vârstă foarte înaintată și că era stabilită în Italia de mulți ani, unde lucra ca badantă.

Din primele informații reiese că soțul româncei, odată intrat în apartamentul lor de pe via Castanito din zona La Sentinella, a făcut macabra descoperire, dar n-a avut puterea să sune la 112 pentru a solicita intervenția unei ambulanțe, așadar a ieșit în stradă și a strigat după ajutor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Agenții de la Poliția Locală din Casamicciola Terme, aflați în apropiere, l-au auzit pe bărbatul disperat și au intervenit imediat, solicitând în același timp și intervenția unei ambulanțe, dar și a carabinierilor.

Din nefericire, pentru românca noastră nu s-a mai putut face nimic, aceasta fiind decedată deja cu cel puțin câteva ore înainte de a fi găsită.

La locul tragediei s-au prezentat apoi și inspectorii de la Polizia di Stato care au deschis o anchetă și au constatat că lângă corpul victimei existau urme de sânge.

Inspectorii de la Polizia di Stato au intervenit la locul tragediei pentru investigațiile de rigoare. Foto: Il Disparo

Anchetatorii au început, de asemenea, să stea de vorbă cu persoane din anturajul femeii, precum și cu vecinii și cei care lucrează în zonă, pentru a descoperi circumstanțele decesului.

Martorii spun că de ceva timp femeia ducea o viață foarte retrasă și asculta muzică tristă la volum maxim, „o muzică ce te făcea să devii trist și melancolic”, mai scrie ziarul local.

Procurorul care conduce ancheta a dat dispoziții să fie efectuată autopsia asupra trupului neînsuflețit al conaționalei noastre pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Corpul a fost transferat astfel la spitalul Il Policlinico din Napoli, mai scrie presa locală.

@rotalianul