O badantă română din Italia a salvat viața bătrânilor pe care îi îngrijește. Riscau să fie intoxicați cu fum

O româncă în vârstă de 59 de ani, care lucrează ca îngrijitoare la Treviso, a salvat marți, 19 aprilie, viața celor doi bătrâni, soț și soție, pe care îi îngrijește. Din cauze necunoscute, contorul electric s-a supraîncălzit și a luat foc. Casa s-a umplut de fum, iar cei doi pensionari riscau să moară intoxicați.

S-a întâmplat în cursul dimineții, în cartierul San Pelajo unde îngrijitoarea română asistă un bătrân de 95 de ani și pe soția acestuia, în vârstă de 88 de ani, care este imobilizată la pat din motive de sănătate. Apartamentul, aflat la primul etaj al unei clădiri de pe Via delle Verine, a fost inundat de fumul cauzat de incendiul provocat de un scurt circuit la contorul electric.

Îngrijitoarea a fost cea care a dat alarma, sunând la 115 (pompieri).

La fața locului au intervenit echipele de pompieri de la comandamentul provincial Treviso, care au stins flăcările și au aerisit încăperile saturate de fum, precum și tehnicienii Enel care au suspendat pentru moment furnizarea energiei electrice.

Au mai fost prezenți polițiștii și personalul sanitar de la 118. Din fericire, cei doi bătrâni au fost salvați la timp, ei nu au suferit niciun fel de leziuni.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol