O badantă română din Italia a sunat la 112 și a amenințat că se sinucide. La sosirea polițiștilor a început să-i scuipe și să-i împingă

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 47 de ani și rezidentă în localitatea italiană Agrigento din Sicilia, a fost arestată zilele trecute de polițiștii italieni, acuzată fiind de ultraj și refuzul de a se identifica, informează publicația locală Agrigento Notizie.

Potrivit sursei citate, femeia a sunat la 112, declarând că este sătulă de viață și că a sosit momentul să-și pună capăt zilelor.

Operatorii de la numărul unic de urgență au reușit s-o convingă pe femeie să dezvăluie locația sa, apoi a trimis o patrulă la fața locului pentru a găsi-o.

Ajunși în cartierul San Leone din Agrigento, polițiștii au localizat femeia, dar când aceasta i-a văzut, a început să-i insulte, să-i împingă și să-i scuipe.

Agenții au încercat timp îndelungat să o facă să se calmeze și să o identifice, dar aceasta nu voia nicicum să audă, iar pentru forțele de ordine devenea tot mai evident faptul că femeia se afla în stare avansată de ebrietate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Românca, despre care cotidianul Agrigento Oggi scrie că lucrează ca badantă, a continuat să-i jignească pe oamenii legii și să-i scuipe până când aceștia au decis să o aresteze, sub privirile uimite ale trecătorilor.

Polițiștii nu au găsit documente de identitate asupra femeii și au fost nevoiți să o ducă la secție pentru a identifica-o.

Odată stabilită identitatea acesteia, îngrijitoarea română a rămas sub arest până când a ajuns în fața unui judecător, în cursul zilei de miercuri, 7 septembrie 2022, care a eliberat-o din arest, obligând-o însă să se prezinte periodic la secția de poliție pentru a semna registrul de prezență.