O badantă română din Italia a sunat la 112 și a amenințat că se sinucide. La sosirea polițiștilor a început să-i scuipe și să-i împingă

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 47 de ani și rezidentă în localitatea italiană Agrigento din Sicilia, a fost arestată zilele trecute de polițiștii italieni, acuzată fiind de ultraj și refuzul de a se identifica, informează publicația locală Agrigento Notizie.

Potrivit sursei citate, femeia a sunat la 112, declarând că este sătulă de viață și că a sosit momentul să-și pună capăt zilelor.

Operatorii de la numărul unic de urgență au reușit s-o convingă pe femeie să dezvăluie locația sa, apoi a trimis o patrulă la fața locului pentru a găsi-o.

Ajunși în cartierul San Leone din Agrigento, polițiștii au localizat femeia, dar când aceasta i-a văzut, a început să-i insulte, să-i împingă și să-i scuipe.

Agenții au încercat timp îndelungat să o facă să se calmeze și să o identifice, dar aceasta nu voia nicicum să audă, iar pentru forțele de ordine devenea tot mai evident faptul că femeia se afla în stare avansată de ebrietate.

- Continuarea articolului după publicitate -

Românca, despre care cotidianul Agrigento Oggi scrie că lucrează ca badantă, a continuat să-i jignească pe oamenii legii și să-i scuipe până când aceștia au decis să o aresteze, sub privirile uimite ale trecătorilor.

Polițiștii nu au găsit documente de identitate asupra femeii și au fost nevoiți să o ducă la secție pentru a identifica-o.

Odată stabilită identitatea acesteia, îngrijitoarea română a rămas sub arest până când a ajuns în fața unui judecător, în cursul zilei de miercuri, 7 septembrie 2022, care a eliberat-o din arest, obligând-o însă să se prezinte periodic la secția de poliție pentru a semna registrul de prezență.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA