Badantă română din Italia, agresată de doi infractori în fața casei sale. Încercau să o jefuiască

O femeie română din Italia, care lucrează ca badantă, a fost agresată de curând chiar în fața locuinței sale din localitatea Venera, provincia Verona, de către doi infractori care încercau să o jefuiască, relatează ziarul L’Arena.

Potrivit sursei citate, conaționala noastră tocmai se întorcea acasă atunci când, în fața locuinței, a fost agresată de doi bărbați care voiau să intre în posesia poșetei sale. Îngrijitoarea română nu s-a dat bătută prea ușor, a ripostat, iar cei doi infractori au început să o lovească cu tot mai multă violență, chiar și cu un baston de lemn, după ce au bruscat-o, și ulterior, au trântit-o la pământ. Soțul femeii românce, auzind strigătele acesteia, a ieșit imediat și s-a aruncat asupra celor doi infractori, dar a fost bătut și el, mai precizează sursa citată.

Între timp, cineva se pare că a alertat carabinierii din zonă care s-au prezentat imediat la locul agresiunii, dar cei doi infractori au reușit între timp să fugă. Unul dintre cei doi agresori, un bărbat marocan de 27 de ani, a fost urmărit de către carabinieri și arestat, în cele din urmă.

Îngrijitoarea română a fost transportată la spitalul din Legnago, în timp ce carabinierii au pornit căutările pentru a-l găsi pe cel de-al doilea atacator care a participat la această agresiune, care a avut drept scop jefuirea conaționalei noastre.