Badantă româncă din Italia, amenințată cu moartea de soțul italian. Bărbatul a fost arestat

Un bărbat italian în vârstă de 59 de ani, care a ignorat un ordin de restricție care îl împiedica să se apropie de soția sa, o femeie româncă de 51 de ani care lucrează ca badantă, a fost arestat recent de către carabinierii din San Giorgio di Piano, localitate de lângă orașul Bologna, informează Il Resto del Carlino.

Originar din Argelato, bărbatul, care lucrează ca ospătar, a fost cercetat pentru maltratarea soției sale, o femeie româncă rezidentă și ea în Argelato.

În ciuda ordinului de restricție care îi interzicea să se apropie de locurile frecventate de soția sa, măsură impusă în luna februarie în cadrul unei anchete privind maltratarea membrilor familiei și a partenerei de viață.

O situație familială insuportabilă, provocată de atitudinea geloasă și opresivă a soțului, care continua chiar și în prezența celor doi copii minori, în vârstă de 15 și respectiv 13 ani.

Deși avea un ordin de restricție pe numele său, bărbatul italian nu a ținut cont și a continuat să o hărțuiască pe conaționala noastră.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Situația s-a agravat pe 30 mai, când femeia s-a adresat din nou carabinierilor, spunând că soțul său a încălcat ordinul judecătoresc.

Bărbatul o urmărise, urcând în același autobuz cu ea, unde a recurs la jigniri și amenințări la adresa femeii românce. Motivul? O văzuse cu câteva minute înainte în compania unui alt bărbat.

Soția, care lucrează ca îngrijitoare, s-a adresat carabinierilor și a relatat că bărbatul a urmărit-o și a amenințat-o cu moartea.

În urma încălcării ordinului de restricție, italianul a fost arestat de carabinieri.

Distribuie acest articol