„Badantă” româncă din Italia beată la volan, s-a izbit cu mașina de poarta magazinului de băuturi alcoolice

O femeie română în vârstă de 48 de ani a provocat un accident rutier la Pianiga, în apropiere de Veneția, pe când se afla la volanul mașinii sale. La controlul polițiștilor, aceștia au avut surpriza să constate că șoferița era în stare de ebrietate cu o alcoolemie net superioară limitei admise în Italia, relatează Venezia Today.

Femeia lucrează ca îngrijitoare de bătrâni și nu a avut niciun fel de reținere să se urce la volan și să pună în pericol viața sa și a celorlalți participanți la trafic, după ce a consumat o cantitate considerabilă de alcool.

S-a izbit cu mașina de poarta magazinului unde mergea să cumpere alte băuturi alcoolice

Conform sursei citate, șoferița s-a izbit cu autoturismul său în poarta unui magazin care distribuie băuturi alcoolice, de unde femeia intenționa să mai cumpere ceva de băut. Polițiștii au ajuns imediat la locul impactului și la controlul efectuat au constatat că românca avea o alcoolemie record de 3,33 mg/l, mult peste cât permite legea în Italia, unde limita generală admisă este 0,5 la mie în aerul expirat.

Mașina femeii a fost pusă sub sechestru de autorități, iar femeia denunțată pentru conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul