Badantă româncă din Italia, găsită moartă în locuința bătrânei. Corpul neînsuflețit se afla întins pe podea

Tragedia s-a petrecut în localitatea italiană Taranto, provincia cu același nume din regiunea Puglia, unde o îngrijitoare de naționalitate română a fost găsită moartă în locuința bătrțnei pe care a o asista.

Conform publicației Lo Jonio, trupul neînsuflețit al conaționalei noastre a fost descoperit sâmbătă, 30 martie 2024, într-un apartament de pe via De Carolis.

Din primele informații reiese că femeia româncă a fost găsită întinsă pe podea, cu diferite medicamente dispuse în apropiere, în timp ce bătrâna era imobilizată la pat.

La fața locului au intervenit Pompierii pentru a deschide ușa de la intrare, precum și Poliția de Stat.

Momentan, autoritățile nu au făcut publice mai multe detalii despre identitatea victimei, urmând mai întâi să fie anunțată familia femeii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Corpul neînsuflețit al acesteia este acum în custodia autorităților judiciare, în așteptarea investigațiilor suplimentare pentru a clarifica circumstanțele decesului său.

Este al doilea caz de acest gen în această săptămână, după ce o îngrijitoare în vârstă de 70 de ani, care lucra în localitatea Uscio de lângă Genova, a decedat brusc în casa bătrânei pe care o îngrijea.

Pensionara, în vârstă de 100 de ani, imobilizată la pat și incapabilă să se miște, a fost martoră la întreaga scenă fără a putea face însă nimic. Mai multe detalii în articolul de mai jos: