Badantă română din Italia interogată după ce bătrânul pe care îl îngrijea a fost găsit mort în casă

O îngrijitoare română a fost interogată de autoritățile italiene după ce bătrânul pe care aceasta îl îngrijea la Palma di Montechiaro (Sicilia), a fost găsit mort, în casă, cu mâinile și picioarele legate, relatează Grandangolo Agrigento.

Michelangelo Marchese, în vârstă de 89 de ani, a fost găsit mort ieri, 13 iulie, în apartamentul său din via Pietro Attardo, cu mâinile și picioarele legate. Medicul legist, după verificările necesare, a concluzionat că bătrânul a fost ucis și se exclude categoric că acesta ar fi murit din cauze naturale. Asupra trupului neînsuflețit a fost dispusă de către procurorul adjunct Chiara Bisso autopsia care se va efectua în cursul zilei de astăzi, marți, 14 iulie.

Între timp, carabinierii din Licata, împreună cu colegii de la departamentul operațional din Agrigento, încearcă să reconstituie ultimele momente din viața lui Michelangelo Marchese. Bătrânul italian nu mai fusese văzut de câteva zile, iar vecinii au anunțat carabinierii. Aceștia, cu ajutorul pompierilor, au intrat în apartamentul pensionarului, unde l-au găsit însângerat, cu mâinile și picioarele legate.

Prima ipoteză emisă de anchetatori este cea a unui jaf. Cineva bănuia probabil că pensionarul ar fi avut în interiorul locuinței sume de bani, ar fi intrat pentru a-l jefui, iar faptele au degenerat finalizându-se cu moartea bătrânului italian.

Anchetatorii au interogat-o pe îngrijitoarea de origine română care lucra pentru Michelangelo Marchese. Copiii bătrânului l-au invitat de nenumărate ori să meargă să locuiască la unul dintre ei, dar bătrânul prefera să stea singur, în intimitatea casei sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul