O „badantă” româncă din Italia a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus

O femeie română în vârstă de 60 de ani a murit luni, 6 aprilie, în nordul Italiei, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Lenuța Cucula a decedat la spitalul din Udine, anunță Il Messaggero.

Lenuța locuia la Pordenone și lucra ca îngrijitoare în Cordenons, la o bătrână, care nu a fost supusă încă testului pentru Covid-19.

Femeia română lasă în urma sa un fiu și o soră care locuiește și ea în Italia, la Cordenons. Lenuța Cucula era foarte cunoscută și apreciată de comunitatea locală, scrie sursa citată.

- Continuarea articolului după publicitate -
Lenuța Cucula, decedată în Italia din cauza noului coronavirus

Tot luni a decedat Daniel Sirețeanu, 38 de ani din Tollo (Abruzzo), care în urmă cu aproximativ 20 de zile a fost contaminat cu noul coronavirus. Daniel lucra ca șofer de TIR pentru o firmă din Bisenti, provincia Teramo. Din primele informații relatate de televiziunea locală Telemax reiese că bărbatul român nu suferea de alte boli. Mai multe despre Daniel puteți citi în articolul: Șofer român de TIR din Italia mort după ce a fost infectat cu coronavirus. Daniel avea numai 38 de ani.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, de la începutul epidemiei de COVID-19 şi până la acest moment, 29 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au decedat după ca s-au infectat cu noul coronavirus: 9 în Italia, 7 în Franţa, 6 în Marea Britanie, 6 în Spania şi unul în Germania.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos