Badantă româncă moartă în Italia. Camelia s-a stins după o grea suferință

Doliu și tristețe profundă în familia unor români din Italia, acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, când sunt nevoiți să se pregătească de înmormântare.

Camelia Nuceanu, 59 de ani, a murit într-un spital din Roma după o grea suferință. Lasă în urma sa pe unicul său fiu, răpus de durerea pierderii mamei sale.

Originară din Brașov, Camelia a venit în Italia cu aproximativ 20 de ani în urmă, împreună cu soțul și fiul ei, Robert George.

A lucrat ca badantă foarte mulți ani, până s-a îmbolnăvit și nu a mai fost în stare să facă această muncă.

Camelia Nuceanu, 59 de ani, decedată în Italia după o grea suferință

Suferea de o insuficiență hepatică și în urmă cu șapte ani a suferit un transplant de ficat. Organismul său a reacționat destul de bine, numai că în urmă cu ceva timp boala a revenit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La recomandările medicilor, Camelia a trebuit să se supună unei noi operații de transplant, numai că de această dată organismul nu a reacționat în favoarea sa. A făcut un infarct și a decedat vineri, 16 decembrie, la Spitalul Tor Vergata din Roma.

„Dorința ei era să se întoarcă la Napoli, în vizită, orașul în care a trăit în primii ani petrecuți în Italia. „A fost practic ultima sa dorință, dar, din păcate, după operație nu s-a mai trezit pentru a putea să o realizeze”, ne-a spus Robert îndurerat.

Trupul neînsuflețit al Cameliei Nuceanu va fi repatriat pentru a fi înmormântat în localitatea natală. „Funeraliile vor avea loc după Crăciun” ne-a spus fiul conaționalei noastre.

Distribuie acest articol