Badantă româncă, moartă în Italia după trei zile de agonie. Mister în ce privește cauza decesului

O româncă în vârstă de 47 de ani a murit la Roma, în spital, după trei zile de agonie. Femeia lucra ca îngrijitoare pentru un bătrân de 80 de ani din localitatea Le Forna, de pe insula Ponza, provincia Latina (Lazio).

Ea a ajuns la spital în stare gravă, cu mai multe răni, dar deocamdată nu se știe exact dacă a fost bătută de fiul pensionarului sau a căzut, relatează Latina Corriere.

Moartea româncei Ancuta Florina e un mister pe care va trebui să-l clarifice investigatorii italieni. Se speră ca autopsia să facă lumină în ce privește exactitatea circumstanțelor decesului: a fost oare vorba de un accident domestic sau femeia a fost victimă a violenței?

Ancuta Florina a fost dusă în stare critică la spitalul Goretti din Latina cu elicopterul și, ulterior, transferată la San Camillo în Roma, unde, după trei zile de la incident, și-a pierdut viața.

A fost deschisă o anchetă și carabinierii din Ponza, sub coordonarea Parchetului din Cassino, încearcă să deslușească misterul care învăluie tragicul eveniment.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Intrigant este faptul că investigațiile asupra circumstanțelor ce au condus la acest deznodământ au început, de fapt, cu mult înainte de decesul femeii.

Ancuta Florina s-a prezentat de mai multe ori la clinica din Ponza, cu diverse răni, unde a declarat că a suferit accidente casnice.

Totuși, această versiune contrastează cu mărturiile unor vecini, care povestesc că au fost martori la numeroase certuri care se auzeau din locuința unde îngrijitoarea româncă locuia cu pensionarul și fiul acestuia, în vârstă de 50 de ani.

De multe ori o auzeau pe Florina plângând, în urma disputelor pe care le avea cu fiul bătrânului.

Printre ipotezele anchetatorilor se numără cea potrivit căreia Florina ar fi fost bătută de bărbatul italian, căzând și rănindu-se grav.

Rezultatul autopsiei asupra cadavrului femeii va fi crucial pentru anchetă. VIDEO mai jos: