Italia: badanta română se îndrăgostește de un bărbat și pleacă de la locul de muncă. Bătrânul îi amenință iubitul cu moartea

Un bătrân italian în vârstă de 80 de ani din Sanremo, provincia Imperia, este acuzat pentru acte de amenințare agravantă a unei persoane și pentru evadare. Potrivit reconstituirilor făcute de poliție, bătrânul, care se afla în arest la domiciliu, s-a îndepărtat de casă și în același timp l-a amenințat cu moartea pe iubitul fostei sale îngrijitoare românce, folosind o armă de jucărie, informează Sanremo News.

Îngrijitoarea pleacă, bătrânul se înfurie

Bătrânul italian, cu inițialele S.G., până în luna aprilie a acestui an, a avut ca îngrijitoare o „badantă” româncă în vârstă de 40 de ani. Femeia, în timp ce lucra pentru bătrânul din Sanremo, a cunoscut un bărbat de care s-a îndrăgostit și împreună cu acesta a început o relație care a dus la decizia de a se muta împreună. Bătrânul s-a înfuriat când îngrijitoarea i-a adus la cunoștință că vrea să plece și să renunțe la locul de muncă respectiv și a început să o amenințe, să o sune la telefon deseori, încercând să o convingă să se întoarcă să lucreze pentru dânsul. Totul a culminat cu episodul petrecut marți, 4 septembrie, când bătrânul l-a invitat pe iubitul româncei la o cafea, spunându-i că vrea să se scuze pentru comportamentul său de până atunci.

Imediat după ce s-au întâlnit, bătrânul l-a amenințat pe prietenul femeii că îl omoară dacă nu o lasă în pace iar ca să fie mai convingător a scos un revolver din rucsacul pe care îl avea cu el și l-a pus pe masă. Iubitul româncei noastre, fără să se lase intimidat, a mers direct la carabinieri unde a povestit ceea ce i se întâmplase. Forțele de ordine, s-au prezentat la casa bătrânului italian unde au găsit pistolul care, deși foarte bine reprodus, s-a dovedit a fi unul de jucărie.

Pensionarul a fost denunțat pentru evadare de la domiciliu, unde era în arest, și pentru amenințări agravante.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI