Badantă ucisă în Italia de fratele bătrânei pe care o asista. Bărbatul era nemulțumit de serviciile îngrijitoarei

O badantă de naționalitate ucraineană în vârstă de 67 de ani, a fost împușcată mortal de un bărbat în vârstă de 81 de ani în localitatea Torre Annunziata (Napoli), în cursul zilei de miercuri 15 decembrie. Bărbatul nu era mulțumit de modul în care badanta avea grijă de sora sa în vârstă de 83 de ani.

Tragedia s-a întâmplat cu puțin timp înainte de orele 14:00, atunci când carabinierii din Torre Annunziata au fost alertați la 112 că într-o casă din via Gambardella s-a auzit un foc de armă. Un bărbat a tras cu pistolul în îngrijitoarea surorii sale, iar victima a murit pe loc. Carabinierii au intervenit imediat și l-au arestat pe bătrânul ucigaș care nu a opus nicio rezistență.

Criminalul se numește Pellegrino Reibaldi, este un fost profesor de matematică, pensionat de mai mulți ani, despre care se spune că deține un permis obișnuit de armă.

Badantă ucisă în Italia de fratele bătrânei pe care o asista. Bărbatul era nemulțumit de serviciile îngrijitoarei

Inițial, nu se cunoșteau motivele care l-au determinat pe bătrân să împuște victima. Ajutorul acordat la fața locului de către personalul 118 a fost inutil, badanta fiind deja fără suflare la sosirea lucrătorilor sanitari.

Motivul care a dezlănțuit furia criminală ar fi fost acumularea mai multor neînțelegeri cu privire la modul în care sora criminalului era asistată. Informația ar fi ieșit la iveală după primele etape ale interogatoriului, condus de carabinieri și Parchet.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Proteste și neînțelegeri cu privire la modul în care ucraineanca i-a îngrijit sora, s-ar fi manifestat deja și în trecut dar, de această dată, ceva ar fi provocat reacția violentă a pensionarului care a deschis focul asupra badantei, ucigând-o pe loc.

Situat aproape de zona maritimă, drumul a fost temporar închis circulației iar în apartamentul unde a avut loc crima, situat la etajul cinci al unui imobil, experții criminaliști au strâns probele necesare.

La fața locului, pe lângă carabinierii secției locale, s-au aflat și angajați ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Torre Annunziata, conduși de procurorul Nunzio Fragliasso și procurorul de serviciu.

@rotalianul