Dramă pentru o mamă plecată în străinătate: fiul ei găsit spânzurat pe stadionul din Cugir

George Căldăraș, 18 ani. Sursa foto: Alba24.ro

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost găsit astăzi de dimineață, sâmbătă, 2 septembrie, spânzurat în incinta stadionului „Parc” din Cugir, relatează alba24.ro.

Se numea George Căldăraș avea 18 ani și absolvise în acest an Colegiul „David Prodan” din Cugir, oraș în care locuia împreună cu bunica, mama sa fiind plecată la muncă în Germania.

George şi-a pus capăt zilelor în noaptea de vineri spre sâmbătă confecţionându-și singur o sfoară din cânepă, pe care a legat-o de o bară groasă de metal din incinta stadionului „Parc”. Lângă cadavrul său a fost descoperit un telefon mobil dar şi un rucsac în care avea mai multe bunuri. Corpul neînsuflețit a fost descoperit de un localnic care, în jurul orei 7.00, urca spre grădinile de pe Dealul Cugirului şi a observat un tânăr care atârna spânzurat de o bară de metal de tribuna stadionului Parc.

Potrivit unor surse din anturajul său, George ar mai fi avut o tentativă de suicid, în clasa a XI-a. Atunci a primit consiliere psihiatrică la un spital din Cluj, unde a fost vizitat de colegi și chiar de o parte dintre profesorii săi. Aceștia spun că era un băiat „cu suflet bun”, mereu săritor și prietenos.

Mai multe echipaje de poliție, inclusiv criminaliștii, au ajuns la fața locului și efectuează cercetări pentru a afla circumstanțele în care s-a produs tragedia. Pentru poliția din Alba-Iulia, în acest caz nu există suspiciuni, fiind clar vorba de o sinucidere. Trupul neînsuflețit a lui George Căldăraș a fost transportat la morga orașului Cugir pentru necropsie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI