Băiat român, adoptat de o mătușă din Italia după ce a rămas orfan de ambii părinți, a impresionat juriul „Românii au talent”

Valentin Lupu, un adolescent de 16 ani originar din Galați, dar care a fost adoptat de mătușa sa din Italia după moartea părinților săi, a impresionat juriul și publicul la emisiunea „Românii au talent” cu o prestație de dans unică, costumat în contele Dracula.

valentin-lupu-romanii-au-talent-4-1
Valentin Lupu, 16 ani. Sursă: Românii au talent.

Povestea lui Valentin este una emoționantă, el crescând în Italia fără contact cu cei cinci frați rămași în țară, din cauza neînțelegerilor cu aceștia.

Tatăl tânărului a murit când el avea numai 2 ani, iar mama lui, despre care spune că consuma mult alcool, a murit și ea la scurt timp după aceea.

Pasiunea sa pentru dans a început la vârsta de 8 ani, inspirat inițial de participarea sora sa adoptivă la cursuri de dans, nevoită să le urmeze pentru a-și menține sănătatea coloanei vertebrale.

Valentin s-a alăturat surorii sale la lecțiile de dans, îndrăgind această artă, deși niciun alt membru al familiei sale adoptive, formată dintr-o mamă casnică și un tată antreprenor de origine canadiană, nu are aptitudini de dans.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Emoționat de prima sa experiență pe scena emisiunii, Valentin a mărturisit că și-a dedicat prestația exclusiv pentru „Românii au talent”, combinând mai multe stiluri de dans într-o interpretare care a cucerit atât publicul, cât și juriul.

Jurații emisiunii au fost profund impresionați atât de talentul său, cât și de povestea sa de viață, oferindu-i aplauze și recunoașterea meritelor sale.

Dragoș Bucur, unul dintre jurați, a fost atât de captivat de prestația lui Valentin încât a oferit un feedback pozitiv fără să realizeze că restul juriului nu votase încă, subliniind calitatea emoțională și energia transmisă de tânăr.

Andi Moisescu, alt membru al juriului, a remarcat impactul pe care Valentin l-a avut asupra colegului său, evidențiind capacitatea extraordinară a adolescentului de a impresiona și de a transmite emoție prin arta dansului.

Mai jos puteți urmări video cu prestația adolescentului român din Italia la emisiunea „Românii au talent”.

Distribuie acest articol