Băiat român de 16 ani, găsit spânzurat în Italia. „O nenorocire fără margini!”

Un adolescent român în vârstă de 16 ani a fost găsit spânzurat de un copac, în localitatea Castel Sant’Elia din provincia Viterbo, regiunea Lazio. Tânărul era dat dispărut de duminică, 17 decembrie, relatează Viterbo Today.

După 48 de ore de căutări intense și disperate, corpul lui Cătălin Bălan a fost găsit în această dimineață de marți, 19 decembrie, spânzurat de un arbore, într-o zonă situată între Castel Sant’Elia și Civita Castellana, nu departe de casa în care locuia împreună cu familia sa.

Cătălin era un tânăr foarte cunoscut în comunitate, el frecventa al doilea an de studii liceale la Civita Castellana

Duminică a dispărut fără urmă determinând o căutare la scară largă. O echipă formată din carabinieri, voluntari de la Protecția civilă, pompieri și unități canine a fost mobilizată imediat pentru a-l găsi pe adolescentul român.

Mama lui, alături de autoritățile locale, au lansat apeluri disperate pe rețelele sociale pentru a-l găsi cât mai repede pe tânăr.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Au fost sute de distribuiri ale postărilor care anunțau dispariția băiatului, într-o încercare de a strânge informații care ar fi putut duce la localizarea lui.

Tragicul final a provocat un șoc în rândul familiei și al întregii comunități.

În prezent, forțele de ordine investighează circumstanțele exacte ale acestui eveniment tragic pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat cu tânărul.

Pe pagina de Facebook a mamei au început să curgă mesajele de condoleanțe:

„Nu există cuvinte de confort care să poată alina durerea din sufletele voastre, o nenorocire fără margini. Dumnezeu să-l odihnească în împărăția sa, iar vouă să vă dea putere de a merge mai departe”, a scris cineva.

„Ce durere, ce tristețe! Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în lumină, liniște și pace!”, a mai transmis una dintre persoanele care își exprimă regretul pentru moartea băiatului român.