Italia: Băiat român de 15 ani, s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în curtea casei. Tatăl s-a aruncat în flăcări pentru a-l salva

Un adolescent român în vârstă de 15 ani din Velletri, regiunea Lazio, s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în curtea casei astăzi, vineri, 25 septembrie. Tatăl său, care tocmai venise acasă de la lucru pentru a-l duce cu mașina la școală, s-a aruncat în foc și a încercat să-l salveze. Ambii sunt internați la spital, băiatul fiind în stare foarte gravă, scrie Roma Today.

S-a întâmplat în această dimineață între orele 8:30 și 9:00, într-o curte din via Fontana Parata, în Velletri.

Părinții, care lucrează ca muncitori agricoli pe câmpurile din zonă, plecaseră devreme la lucru în această dimineață.

Nu se cunoaște motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest dramatic, cert este că astăzi, cu puțin înainte de ora când ar fi trebuit să plece la școală, a coborât în curtea casei, și-a stropit hainele cu benzină și și-a dat foc. În acel moment tatăl său tocmai se întorcea acasă pentru a-l duce la școală și s-a aruncat în flăcări pentru a-l salva.

Băiatul a fost și transportat cu elicopterul la spitalul Policlinico Gemelli, unde a rămas internat în condiții foarte grave. A suferit arsuri pe 90% din corp și luptă între viață și moarte. Tatăl său a suferit arsuri la mâini și la picioare și este internat la Sant’Eugenio.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform precizărilor făcute de sursa citată băiatul nu ar avea niciun fel de probleme la școală sau în familie. Era un elev cu rezultate foarte bune și bine integrat în societatea italiană. Carabinierii au confiscat telefonul celular al tânărului adolescent și fac cercetări pentru a a afla motivul dramaticului gest.

@rotalianul