Bărbat din Italia, află după 40 de ani că are doi fii gemeni. Soția și fosta iubită au început un război

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din regiunea Abruzzo, a trăit un moment incredibil după ce a aflat că este tatăl a doi gemeni în vârstă de 40 de ani. Gemenii erau dintr-o relație pe care bărbatul a avut-o în tinerețe, dar de existența cărora habar nu avea, relatează Il Messaggero.

Evenimentul, care a luat prin surprindere întreaga comunitate, a degenerat într-un conflict violent între actuala soție a bărbatului și fosta lui iubită.

Protagonistul acestei povești este un locuitor din Sulmona, care, într-un mod neașteptat, s-a reîntâlnit cu o fostă iubită.

Aceasta i-a dezvăluit că este tatăl a doi gemeni, o veste care l-a șocat profund. În urma unui test de paternitate ADN, informațiile au fost confirmate, ducând la reacții intense în viața personală a bărbatului.

Situația a escaladat rapid după ce actuala soție a aflat despre copii

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Întâlnirile dintre cele două femei au devenit tot mai tensionate, culminând cu o altercație fizică violentă. Cele două s-au luat la bătaie, după care au necesitat îngrijiri medicale de urgență, ambele suferind leziuni destul de grave.

Înainte de acest incident, ambele părți au fost implicate într-un război de cuvinte pe rețelele de socializare, situație care a escaladat într-un conflict ce a implicat și familiile lor.

Acest conflict a ajuns la urechile autorităților, iar ambele femei au depus plângeri penale.

Cazul a atras atenția autorităților judiciare din Sulmona, provincia L’Aquila, și acum se află în faza de investigație.

Un judecător local a început să audieze martorii pentru a înțelege întreaga dinamică a acestui incident neobișnuit.

Această descoperire târzie de paternitate a avut un impact profund nu doar asupra vieții bărbatului, dar și asupra celor implicați, demonstrând cât de complicat poate deveni trecutul când revine neașteptat în prezent.