Bărbat din Italia, atacat de porci mistreți într-un parc. Nevoit să se cațere într-un copac pentru a se salva

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Italia a avut o întâlnire terifiantă cu două animale sălbatice în timp ce se afla în Parcul Spina Verde din Como, regiunea Lombardia.

Incidentul a avut loc în seara zilei de luni, 10 aprilie 2023, în jurul orei 20:30, când bărbatul a fost atacat de două animale care au apărut brusc din întuneric, informează ziarul Il Giorno.

Victima, extrem de speriată, nu a reușit să identifice cu precizie animalele care l-au atacat, dar a declarat că, la prima vedere, ar fi vorba de porci mistreți, conform declarațiilor ulterioare făcute pompierilor.

În încercarea de a scăpa de animale, bărbatul a reușit să se cațere într-un copac și a cerut apoi ajutorul pompierilor din Como prin intermediul telefonului.

Aceștia au intervenit rapid în zona în care se desfășura atacul, fiind nevoiți să îl caute și să îl localizeze pe bărbat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce au identificat copacul în care acesta s-a refugiat, la o înălțime de trei metri de la sol, pompierii și voluntarii l-au adus în siguranță, constatând că se afla într-o stare bună de sănătate și că nu avea nicio rană.