Bărbat din Italia, bătut și înjunghiat de soție. Fiul: „Ajutor, mama ne bate!”

Un tânăr de 18 ani din orașul italian Torino, regiunea Piemonte, a ajuns să ceară ajutor în stradă, strigând „Ajutor, mama ne bate!”, în timp ce în casa lui avea loc o altă altercație violentă între părinții săi.

Potrivit ziarului Il Messagero, o femeie în vârstă de 55 de ani și-a înjunghiat soțul în acele momente, un bărbat în vârstă de 58 de ani, folosind un cuțit de bucătărie.

Intervenția forțelor de ordine a fost solicitată de vecini, la data de 16 iulie 2023, înspăimântați de țipetele ce veneau din apartamentul familiei respective.

Polițiștii s-au grăbit apoi să ajungă la blocul situat pe via Nitti, în cartierul Mirafiori, unde s-a petrecut agresiunea.

Din fericire, lovitura de cuțit nu i-a provocat bărbatului o rană extrem de gravă, dar a fost suficient pentru a-l interna în spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform celor relatate de presa locală, soțul ar fi fost deja externat după ce a fost cusută rana.

Între timp, soția a fost arestată pe loc, acuzată fiind de vătămare corporală gravă, și a fost dusă în închisoare.

Tânărul de 18 ani le-a mărturisit anchetatorilor: „Mama ne bate în continuu – nu știu cum să mai fac”, cuvintele sale demonstrând astfel starea de disconfort trăită în familie.

Ultima ceartă, care a degenerat într-o tragedie evitată la limită, a izbucnit din cauza unor mici lucrări de renovare nerealizate de bărbat în apartament.

Cu toate acestea, conform informațiilor care au ieșit la iveală în urma investigațiilor făcute de oamenii legii, se pare că femeia suferea de ceva timp de tulburări psihice și avea accese violente de furie. Manifestări agresive care afectau întreaga familie.

Soțul era conștient de problemele cu care se confrunta femeia, dar a declarat că nu ar abandona-o niciodată, din dragoste pentru ea.

Situația este în continuare sub investigație și nu au fost făcute publice detalii suplimentare cu privire la starea actuală a soțului sau la ce se va întâmpla în continuare cu femeia reținută.