Bărbat din Italia care a decis să se bărbierească, înjunghiat de soție. Femeia se temea că o va înșela

În provincia Lecco din Lombardia, un bărbat a fost înjunghiat de soție pentru că a decis să se bărbierească împotriva voinței acesteia. Victima a suferit o tăietură profundă la braț.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a prezentat zilele trecute la camera de urgență din Merate, provincia Lecco, cu o tăietură profundă la braț.

Bărbatul le-a spus medicilor că a fost înjunghiat de soția sa pentru că a decis să se bărbierească, în ciuda faptului că femeia nu era de acord.

Italianul a decis să-și taie barba pe care o purta destul de lungă de ceva timp. Soția, însă, nu a fost de acord cu această decizie, probabil temându-se că, în spatele acestei alegeri, exista dorința bărbatului de a plăcea altor femei.

De multe ori, schimbările de aspect sunt asociate cu o criză de gelozie, așa cum se pare că a fost și în acest caz.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din acest motiv, femeia i-a spus de mai multe ori soțului că nu este de acord cu decizia lui și i-a cerut să nu se bărbierească. Cu toate acestea, bărbatul a decis să nu renunțe la intenția sa și și-a ras complet barba.

Soția, care se afla în casă în momentul bărbieritului, a luat un cuțit din sertarul bucătăriei și a încercat să-l înjunghie pe bărbat în baie. Din fericire, victima a reușit să evite lovitura.

Cuțitul nu l-a atins în față, dar i-a produs o tăietură adâncă pe brațul drept. Medicii au trebuit să îi coase rana cu peste zece fire de sutură.

În ciuda faptului că gestul femeii putea să-l desfigureze permanent, soțul a ales să nu depună plângere împotriva acesteia.

Distribuie acest articol