Bărbat din Italia de 87 de ani, a tăiat patul cu drujba când soția i-a spus că vrea să se despartă de el

O poveste cu adevărat neobișnuită vine din Tordandrea di Assisi, provincia Perugia, având în prim-plan un bărbat în vârstă de 87 de ani, care a fost pus la dispoziția organelor judiciare sub acuzația de violență în familie.

După ce a avut o dispută cu soția sa, care amenința că se va despărți de el, bărbatul a reacționat într-un mod surprinzător: a tăiat în două cu drujba patul matrimonial.

De-a lungul timpului, bărbatul ar fi maltratat-o pe soția sa, tratând-o constant în mod ofensator, vorbind mereu cu ea pe un ton ridicat și arogant. De asemenea, îi impunea femeii ore stricte de plecare și întoarcere acasă, îi interzicea să întâlnească anumite persoane pe care el nu le aprecia.

În același timp, conform acuzațiilor, bărbatul ar fi absentat de acasă „chiar și pentru zile în șir, ignorând responsabilitățile familiale, fie legate de îngrijirea copiilor, fie de gestionarea economică a familiei, cerându-i soției bani pentru a-i cheltui pe activități care să-i aducă plăcere”.

Dosarul procuraturii relatează și incidentul cu drujba: „Într-o ocazie, a recurs la violență asupra obiectelor, tăind în două cu o drujbă patul matrimonial din casa în care locuia cu soția, urmare a unei dispute. Acest gest a provocat victimei o permanentă și persistentă stare de anxietate și frică pentru propria sa siguranță.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Confruntată cu aceste abuzuri, soția a încercat să se despartă de soțul ei, decizie care a condus la incidentul cu patul tăiat în două. Ca urmare a acestui comportament, a ales să plece din casă pentru a se proteja de cruzimea soțului.

Bărbatul este acum trimis în judecată pentru maltratare în familie. Procesul se va deschide în septembrie sub jurisdicția judecătorului Serena Ciliberto.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20