Bărbat din Italia găsit mort în casă, dezbrăcat și înfășurat în instalația pentru bradul de Crăciun

Descoperire macabră într-o casă din Cesena, regiunea Emilia-Romagna, unde un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost găsit decedat, complet dezbrăcat și înfășurat în instalația cu care intenționa probabil să împodobească bradul de Crăciun, relatează Today.it.

Pensionarul locuia pe via Marconi și a fost găsit miercuri, 14 miercuri, după ce vecinii, îngrijorați că nu-l mai vedeau de câteva zile, au anunțat poliția.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, l-au găsit pe bărbat decedat pe podea, fără haine pe el și înfășurat în instalația cu luminițele de Crăciun.

De asemenea, în bucătărie frigiderul fusese mutat de la locul lui.

Anchetatorii, pe baza reconstituirii, au reușit să excludă implicarea altor persoane. Cea mai acreditată ipoteză este că bărbatul, în timpul unor treburi gospodărești, ar fi suferit un șoc electric, care a dus la un stop cardiac.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma examinării cadavrului de către medicul legist, s-a constatat că victima avea un picior fracturat.

Se presupune că în urma șocului electric pensionarul a căzut, moment în care și-a rupt piciorul, ulterior suferind infarctul care i-a pus capăt vieții. Detaliul ciudat în acest caz este faptul că bărbatul era complet nud.

Cercetările în acest caz continuă, iar procurorul a dispus efectuarea autopsiei trupului neînsuflețit.