Un bărbat din Italia și-a văzut mașina furată de sub nas cu tot cu soție în ea

Un tânăr italian, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat luni, 26 decembrie 2022, în localitatea Cogoleto din provincia Genova (Liguria), acuzat fiind de furt agravat, precum și de vătămare corporală, ultraj și deținere nejustificată de arme.

Din primele informații, relatate de ziarul local de știri Genova24, reiese că totul s-a petrecut după ce un bărbat a ieșit din mașina personală, în localitatea menționată mai sus, și a lăsat cheile în contact.

După ce șoferul s-a îndepărtat de autovehicul, infractorul s-a suit la volan rapid și a încercat să fugă cu autovehiculul în viteză.

În graba sa însă, autorul infracțiunii nu a observat că pe scaunul pasagerului se afla o femeie – soția șoferului – care a început imediat să țipe și a reușit să smulgă cheile din contactul mașinii, reușind astfel să-l oprească pe răufăcător.

Tânărul de 25 de ani a coborât apoi din autoturismul furat și a încercat să fugă pe jos, dar a fost ajuns din urmă în scurt timp de carabinieri, care au fost alertați de soțul femeii și care l-au blocat și încătușat pe infractor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În timpul percheziției corporale, oamenii legii au descoperit asupra jefuitorului și un cuțit cu o lungime de 25 de centimetri, se mai precizează într-un comunicat de presă publicat pe site-ul carabinierilor.