Bărbat italian agresează fosta iubită româncă și încearcă să-i omoare fratele

Un bărbat italian în vârstă de 31 de ani, originar din localitatea San Martino Sannita, provincia Benevento, a fost arestat miercuri, 10 iulie 2019, de către carabinierii din San Giorgio del Sannio, din aceeași provincie, pentru leziuni personale provocate fostei sale concubine, o femeie română, precum și pentru tentativă de omor asupra fratelui acesteia.

Potrivit comunicatului de presă trimis de procurorul din Benevento, Aldo Policastro, tânăra română agresată de bărbatul italian a decis cu câteva luni în urmă să încheie relația cu acesta din cauza nenumăratelor agresiuni fizice și verbale, precum și amenințări cu moartea.

În după-amiaza zilei de 5 iunie 2019, când bărbatul italian se afla la locuința conaționalei noastre din San Giorgio del Sannio, fratele acesteia a intervenit pentru a o apăra, dar a riscat să fie ucis de fostul concubin al surorii sale. Italianul, relatează procurorul, a încercat din toate puterile să-l stranguleze pe bărbatul român și să-l arunce în gol de pe balcon, lovindu-l apoi de mai multe ori în cap cu un obiect metalic ascuțit.

Numai intervenția surorii și a mamei bărbatului român l-au împiedicat pe italian să-l ucidă, iar acesta a fugit după ce femeile au chemat carabinierii și au început să strige după ajutor. După acest episod, femeia română a găsit curajul să-l denunțe pe fostul concubin pentru agresiunile suferite și a povestit carabinierilor toate episoadele în care a fost nevoită să suporte înjurături, amenințări și lovituri din partea acestuia.

Mai mult, tânăra română a povestit carabinierilor și despre frazele de rasism extrem aruncate asupra ei și familiei sale din partea bărbatului italian, care era ferm convins că persoanele de altă naționalitate nu sunt tutelate prin lege în Italia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Datorită comportamentului său violent în mod repetat, pentru bărbatul italian de 31 de ani a fost emis un mandat de arestare și a fost închis în penitenciarul din Benevento.

Distribuie acest articol