Bărbat lovit mortal de o mașină în timp ce ajuta niște rățuște să traverseze strada

Un act de curaj și compasiune s-a transformat într-o tragedie în orașul Rocklin din California, atunci când un localnic a decedat sub ochii copiilor săi, în urma unui accident rutier.

Casey Rivara, în vârstă de 41 de ani, a coborât din mașină pentru a ajuta o familie de rațe să traverseze strada, dar în timpul gestului său a fost lovit mortal de un autoturism condus de o adolescentă de 17 ani, informează Daily mail.

photo_2023-05-25_14-50-07
Casey Rivara, în vârstă de 41 de ani, în timp ce ajuta rățuștele să traverseze strada. Peste câteva secunde avea să fie lovit mortal de un autoturism. Sursa foto: Daily mail

Momentul tragic s-a petrecut chiar în fața casei bărbatului, iar vecinii săi erau prezenți și îl aplaudau în timp ce acesta încerca să ajute un grup de rățuște să traverseze strada.

Potrivit informațiilor, Casey Rivara se întorcea acasă împreună cu cei doi copii ai săi după antrenamentul de înot al acestora, când a observat o rață mamă și puii săi încercând să traverseze un sens giratoriu aglomerat. Fără să ezite, s-a oprit pentru a-i ajuta.

În timp ce oamenii strigau „Bravo!” și îl felicitau pentru gestul său, șoferița unei mașini, o tânără de 17 ani, nu a putut opri la timp și l-a lovit pe bărbat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
photo_2023-05-25_14-50-26
În amintirea bărbatului, rudele și prietenii au pus flori și rățuște din plastic în apropierea locului unde s-a produs tragedia. Sursa foto: Daily mail

Poliția a declarat că adolescenta a rămas la locul accidentului, iar serviciile de urgență au intervenit imediat. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.

Mătușa lui Casey, Tracey Rivara, a inițiat o campanie de strângere de fonduri pe platforma GoFundMe pentru a ajuta familia îndurerată.

Casey Rivara lasă în urmă o soție, Angel, pe care a cunoscut-o când amândoi aveau 15 ani, și doi copii în vârstă de 11 și 6 ani. Cei doi copii au fost martorii tragediei. Bărbatul, dedicat familiei, lucra de curând la școala copiilor săi.

Campania de strângere de fonduri a depășit cu mult obiectivul de 30.000 de dolari, fiind donați în total 76.000 de dolari pentru sprijinirea familiei în aceste momente grele.