Bărbat mort în Italia în timpul vacanței la mare. Lovit de un bolovan de piatră pe care s-a urcat nepoțica sa

Un turist în vârstă de 62 de ani, originar din regiunea Lombardia, care a fost lovit de un bolovan de piatră pe plajă, în stațiunea Abbatoggia Village de pe insula La Maddalena (Sardinia), nu a supraviețuit rănilor.

Bărbatul a decedat la Spitalul Giovanni Paolo II din Olbia, unde a fost internat în stare critică și a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru un traumatism abdominal sever.

Evenimentul tragic s-a produs marți, 13 iunie, când bărbatul, însoțit de nepoțica sa, s-a mutat la umbră, sub un mal de pământ, pentru a citi o carte, după ce făcuse baie în mare și stătuse la soare, pe plajă.

Potrivit anchetei derulate de carabinieri, fata s-a urcat pe un bolovan de piatră instabil, care s-a detașat de pe peretele de pământ, lovindu-l pe turist.

Bărbatul a suferit un traumatism abdominal grav și a primit îngrijiri medicale de la echipa de urgență 118. Medicii, după ce l-au resuscitat, au dispus transferul pacientului cu elicopterul la Olbia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

El a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, iar starea sa a fost definită drept disperată încă de la început. Medicii nu i-au mai putut salva viața.

Carabinierii au intervenit la fața locului, alături de personalul Gărzii de Coastă și de pompieri. Fetița, care era în vacanță cu bunicul ei, a fost încredințată serviciilor sociale.

Distribuie acest articol