Bărbat român amenințat cu pistolul de o femeie italiancă să-i dea banii de chirie

Un bărbat de naționalitate română din Aprilia, provincia Latina (Lazio), în vârstă de 40 de ani, a fost amenințat cu un pistol de o italiancă să îi plătească banii de chirie. Femeia a fost arestată pentru tentativă de jaf și extorcare, informează Latina Today.

Carabinierii companiei militare din Aprilia, în conformitate cu un ordin al Tribunalului din Latina, au arestat o femeie italiancă localnică, în vârstă de 54 de ani, acuzată de jaf și extorcare de bani în dauna unui bărbat român. Femeia este acuzată, de asemenea, pentru port ilegal de armă de foc și se află în prezent în arest la domiciliu.

Conaționalul nostru a fost amenințat cu arma îndreptată spre el de femeie, care îi cerea să-i dea suma de 480 de euro în schimbul ospitalității pe care italianca i-ar fi oferit-o.

Recent, soțul femeii, Mario Zappone, a fost responsabil pentru un episod similar. El s-a prezentat la locuința conaționalului nostru și l-a împușcat în picior. Din acel moment, bărbatul italian este căutat de carabinieri, făcându-și pierdute urmele. Căutările sunt efectuate pe întreg teritoriul Italiei, ne asigură sursa citată mai sus.

Autoritățile italiene nu au făcut publică identitatea bărbatului român.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI