Bărbat român de 41 de ani dispărut în Italia din data de 19 iulie

Victor Daniel Pisiceanu are 41 de ani, trăiește în Italia din anul 2006 și are în România soția cu copilul lor care este îngrijorată fiindcă de o săptămână nu se mai știe nimic de el.

„Nu am aflat nimic, astăzi s-a făcut o săptămână de când nu știu nimic. A plecat miercuri seara până la magazin și nu s-a mai întors, de atunci nu știu nimic de el, telefonul câteodată sună dar… acum e dat în urmărire generală, în Italia, sper să îl găsească teafăr și măcar viu”, scria soția lui Daniel, astăzi, într-un comentariu pe Facebook.

Victor Daniel Pisiceanu, 41 de ani. Sursa foto: Facebook

Conaționalul nostru lucrează pentru o societate de transport și locuiește la Roma, în zona Ardeatina, în aceeași clădire unde lucrează, scriu cei de la „Chi l’ha visto?”. Potrivit sursei citate, în jurul orei 10 dimineața din data de 19 iulie 2018, angajatorul lui Daniel l-a contactat pe fratele acestuia din urmă pentru a întreba de ce Daniel nu s-a prezentat la muncă în acea zi.

Un coleg al bărbatului român spune că ultima oară l-a văzut miercuri, 18 iulie 2018, în jurul orei 19:00. Atunci Daniel se afla la bordul mașinii sale, un automobil Peugeot Ranch de culoare albă cu număr de înmatriculare CL31DPP și ar fi plecat din locuința sa pentru a face cumpărături. În jurul orei 21:00 s-a auzit la telefon cu colegul său pentru a se pune de acord în privința cinei dar Daniel nu s-a mai întors acasă în acea seară.

Telefonul conaționalului nostru rezultă că a fost activ până în jurul orei 15:00 de joi, 19 iulie dar mașina sa nu a fost găsită încă. Are la el cheile de la mașină, portofelul cu documentele de identitate și cardul bancar.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victor Daniel Pisiceanu are 1,75 metri înălțime, ochii de culoare verde și păr castaniu dar nu se precizează cu ce era îmbrăcat la data dispariției.

Oricine are informații despre acest bărbat, este rugat să contacteze carabinierii la 112 sau să se adreseze la cea mai apropiată unitate de carabinieri sau poliție.