Bărbat român din Italia ucis de tren după ce încearcă să traverseze calea ferată

Îngrozitoarea scenă a avut loc în seara zilei de ieri, vineri, 27 iulie 2018, în jurul orei 20:30, în stația de tren Carrara-Avenza din localitatea italiană Carrara, în Toscana.

Acolo, un bărbat român de 55 de ani și-a găsit sfârșitul în mod îngrozitor, fiind călcat de un tren care se îndrepta spre Pisa, după ce bărbatul a încercat să traverseze calea ferată trecând peste șine, în loc de a folosi pasajul subteran.

Potrivit ziarului Genova Post, corpul conaționalului nostru a fost tăiat de tren în patru bucăți, unele fiind recuperate la circa 100 de metri distanță de la intrarea în stația de tren. Alte surse precizează că alarma a ar fi fost dată de o femeie care se afla în preajmă, pe peron. Femeia a sunat panicată la 112, anunțând autoritățile despre tragicul eveniment la care a asistat îngrozită, aceasta fiind lovită de o parte din corpul bărbatului român, bucată care ar fi zburat pe peron de sub roțile trenului.

La fața locului a fost prezentă o ambulanță dar și agenții de poliție care, după ce a vorbit cu mai mulți martori, a exclus posibilitatea unui gest sinucigaș, fiind clar că bărbatul român încerca să traverseze liniile de tren pentru a ajunge la linia 2 de tren.

Distribuie acest articol