Bărbatul care și-a ucis copilul și soacra despre fosta soție: „Mi-a luat ultima speranţă la viaţă!”

Se numește Florin Petrache, bărbatul de 60 de ani care în această dimineață de 26 martie 2019 și-a ucis cu sânge rece copilul de 16 ani și pe fosta sa soacră în localitatea Piatra Neamț.

Motivul teribilei crime pare a fi răzbunare pe fosta sa soție, care se pare că l-a dat afară din casă după despărțire. Asaltat de jurnaliști în timp ce era scos din mașina poliției și întrebat de ce a și-a ucis fiul și soacra, Petrache a spus că îi pare foarte rău pentru ce a făcut, apoi a strigat: „Familia mea mi-a luat totul. Dacă îmi dădea o speranţă de viaţă… ultima speranţă mi-a luat-o! E o viperă!”, scrie observator.tv

Florin Petrache sub arestul polițiștilor. Sursa foto: Observator.tv

Florin Petrache s-a dus în jurul orei 4:00 din această dimineață, fiind sub influența alcoolului, la casa unde locuia fiul său cu mama fostei sale soții și odată ajuns acolo i-a înjunghiat pe amândoi, apoi a dat foc la casă. Nu se știe încă dacă incendierea casei a făcut parte din planul său de răzbunare sau voia să-și șteargă dovezile.

Fosta sa soție nu se afla în locuință, ea fiind plecată la muncă în Italia, mai precizează sursa citată. Vecinii au fost cei care au anunțat autoritățile despre incendiu, pompierii găsind după stingerea flăcărilor trupul neînsuflețit al copilului și al bunicii sale în casa incendiată.