Bari: accident frontal între un autoturism și o cisternă. Doi români și-au pierdut viața și o altă persoană în stare foarte gravă

Grav accident produs ieri, 16 august, pe strada provincială 117 între localitățile Mola di Bari și Noicattaro, provincia Bari, în Puglia.

Autoritățile nu au reușit să stabilească încă ce anume a provocat tragicul accident dintre un autoturism Ford Focus și o autocisternă care transporta lichid inflamabil. Prima ipoteză enunțată de autorități este că mașina Ford Focus, în vecinătatea unei curbe a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal de autocisterna care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului și-au pierdut viața un bărbat în vârstă de 26 de ani care se afla la volanul autoturismului și o femeie de 32 de ani, ambii de naționalitate română, rezidenți la Taranto. Pentru a extrage corpurile celor doi români, a fost necesară intervenția pompierilor. Corpurile neînsuflețite au fost transportate la spitalul Policlinico di Bari.

O a treia persoană implicată în accident care se afla în mașina celor doi români a fost internată de urgență la același spital, starea ei fiind foarte gravă. Șoferul autocisternei se află în afara oricărui pericol.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20