Bari – prins în flagrant făcând sex cu un minor român de 15 ani. Arestat un bărbat italian de 67 de ani

Oribila scenă a avut loc în apropierea stadionului San Nicola din localitatea Bari, unde un bărbat italian de 67 de ani, originar din aceeași localitate, a fost arestat de carabinieri în seara zilei de 7 martie 2017, după ce a fost prins în flagrant făcând sex cu un minor român în vârstă de doar 15 ani, în automobilul bărbatului.

Din declarațiile copilului reiese că bărbatul italian l-ar fi convins pe tânărul nostru conațional să urce în mașina sa, cu scuza de a-l duce acasă, pentru a nu fi nevoit să meargă pe jos prin ploaia puternică de la acea oră. În timpul călătoriei, însă, bărbatul ar fi convins minorul să facă sex cu el, promițându-i suma de 10 euro, dar intervenția carabinierilor care au prins bărbatul în flagrant cu minorul în automobilul său a dus la arestarea acestuia, scrie presa italiană.

Procurorul Angela Maria More a ordonat ca bărbatul să rămână în arest la domiciliu, în așteptarea procesului care va avea loc la tribunalul din Bari, unde va fi judecat pentru încălcarea articolului 600 bis din Codul Penal italian, care interzicea favorizarea prostituției juvenile.

Ținem să precizăm pentru cei care locuiesc în localitatea Bari că zona stadionului San Nicola este cunoscută de foarte mult timp ca fiind un loc frecventat de prostituate și de persoane care caută sex în schimbul banilor. În concluzie, o zonă pe care ar trebui să o evitați și, în special, să vă sfătuiți copii să o evite.