Bătaie într-un avion care pleca din Italia. Două femei au fost debarcate cu poliția

Un conflict neașteptat a izbucnit între două femei pe un zbor al companiei aeriene Easyjet, de la Napoli (Italia) la Ibiza (Spania), în ziua de duminică, 14 aprilie.

Disputa a escaladat într-o luptă fizică intensă, cu țipete, injurii și chiar smulgerea părului, sub ochii uimiți ai celorlalți pasageri. Incidentul a fost filmat și a ajuns pe internet.

Conflictul violent dintre cele două tinere femei a a avut loc înainte ca avionul să decoleze de pe Aeroportul Capodichino din Napoli, când compartimentele de depozitare a bagajelor, de deasupra scaunelor, erau încă deschise.

Motivele altercației nu sunt încă pe deplin elucidate

După ce tinerele și-au adresat injurii, țipând una la alta, au ajuns chiar să își dea pumni și să-și smulgă părul din cap.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un bărbat, pasager în avion, a încercat inițial să le despartă, dar fără succes. Alți călători, împreună cu echipajul, au încercat să calmeze spiritele și să le despartă pe cele două femei.

Tot conflictul a fost înregistrat video, probabil cu un smartphone de către un alt pasager.

Situația a necesitat intervenția poliției, iar zborul a suferit o întârziere minoră, dar a ajuns la timp în Ibiza.

Easyjet a condamnat incidentul, subliniind că astfel de comportamente nu sunt tolerate la bordul aeronavelor sale. Reprezentantul companiei a declarat:

„Putem confirma că poliția a intervenit pe zborul EJU4203 de la Napoli la Ibiza în data de 14 aprilie, înainte de plecare, din cauza comportamentului violent al celor două pasagere.

Acestea au fost debarcate și zborul a ajuns la destinație conform programului.

Echipajul nostru este instruit să evalueze și să gestioneze eficient toate situațiile pentru a asigura siguranța și bunăstarea tuturor pasagerilor.” Video mai jos:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Teleclubitalia (@teleclubitalia)