Bătaie între „badante” pentru un loc de muncă, într-un spital din Italia. Femeile s-au împins, s-au tras de păr și s-au insultat

O femeie de naționalitate străină a fost agresată fizic și verbal aseară, 11 februarie, în jurul orei 21:00, într-un spital din Urbino, regiunea Marche, în timp ce se afla alături de asistatul său internat pentru probleme de sănătate, relatează ifg.uniurb.it.

Au intrat fără avizul personalului sanitar într-un salon al spitalului din Urbino, insultând și chiar amenințând fizic o colegă „vinovată” că a găsit un post de lucru cu contract regular ca îngrijitoare a unui bătrân, printr-o agenție de muncă. Protagonistele scandalului sunt trei femei de naționalitate marocană, iar victima lor, altă femeie, de asemenea de naționalitate străină.

Un martor a imortalizat într-un filmat momentul „pedepsei” îngrijitoarei. Cele trei femei de origine marocană au intrat într-o încăpere a departamentului de medicină internă și în prezența bolnavilor, au început să strige la îngrijitoarea bătrânului: „Ce faci tu aici, ce cauți, cine te-a trimis?” Ca apoi să înceapă să o agreseze și fizic. „Cine sunteți? Ce vreți? Nu puneți mâna pe mine!” a răspuns femeia a cărui naționalitate nu este făcută publică.

Potrivit declarațiilor martorilor prezenți la fața locului, pare să fi fost un litigiu în ce privește locul de muncă respectiv. Femeia agresată este înscrisă la o agenție de muncă, datorită căreia a găsit de lucru ca îngrijitoare pentru persoana în vârstă pe care o asista. Una dintre celelalte trei, se pare totuși, că ar fi făcut același lucru la negru, înaintea ei.

Potrivit martorilor, femeile s-au împins, s-au tras de păr și s-au insultat: „Proasto! Vaff… …, cine ești tu să pui mâinile pe mine!”, „Chem imediat șeful de secție!”  Cearta, care a durat aproximativ zece minute, s-a încheiat cu îndepărtarea celor trei femei marocane de către asistenții medicali ai spitalului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nimeni nu a făcut denunț pentru aplicarea sancțiunilor legale corespunzătoare.

Distribuie acest articol