Bătrân din Italia găsit aproape mort, după ce badanta a fost internată în spital și l-a lăsat singur în casă

Un bătrân în vârstă de 80 de ani a fost găsit într-o stare de semiinconștiență în propriul apartament din Vicenza, după ce a rămas singur pentru mai multe zile, după ce badanta lui a fost internată în spital.

Pensionarul a fost lăsat să se descurce singur după ce îngrijitoarea a suferit un accident și a fost, la rândul ei, internată în spital.

Fără posibilitatea de a comunica situația familiei, bătrânul a ajuns într-o stare vulnerabilă, până în momentul în care s-a simțit foarte rău, ajungând într-o stare de semiinconștiență, informează publicația Il Dolomiti.

Alarmată de absența prelungită a pensionarului și de faptul că nu mai răspundea la ușă, o vecină a alertat autoritățile.

Poliția, ajunsă la fața locului, a reușit să intre în apartament printr-o fereastră situată la etajul doi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Odată intrați în apartament, polițiștii l-au găsit pe bărbat într-o stare confuză, cu dificultăți de comunicare, ceea ce a necesitat intervenția imediată a serviciilor medicale de urgență.

Echipajul medical al serviciului 118 a fost chemat la fața locului și l-a transportat pe bărbat la spital pentru a primi îngrijirile necesare.

În urma investigațiilor, s-a descoperit că acesta fusese lăsat singur pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce a accentuat gravitatea stării sale de sănătate.