Bătrân din Italia, mort într-o baltă de sânge, cu o rană profundă la cap. Badanta, interogată de autorități

Un bărbat în vârstă de 89 de ani a fost descoperit mort în propria locuință din Colli Verdi, provincia Pavia, într-o scenă șocantă ce a stârnit suspiciuni de omor, informează Milano Today.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de duminică, 4 februarie 2024, când corpul bătrânului a fost găsit de către rudele sale într-o baltă de sânge, căzut cu fața în jos la picioarele patului, prezentând o rană profundă la cap.

Imediat după descoperirea macabră, familia a alertat autoritățile, care au sosit la fața locului pentru a începe investigațiile.

Carabinierii, ajunși rapid la domiciliul bătrânului din satul Ruino, comuna menționată mai sus, au demarat procedurile de investigație, încercând să reconstituie evenimentele care au dus la decesul neașteptat al pensionarului.

În acest context, badanta, de naționalitate italiană și în vârstă de 40 de ani, care locuia împreună cu victima, a fost dusă la cazarma carabinierilor din Voghera pentru a fi interogată, în încercarea de a aduna mai multe informații despre circumstanțele incidentului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Descoperirea trupului neînsuflețit, înconjurat de o cantitate mare de sânge și cu leziuni evidente la nivelul capului, a pus autoritățile pe pista unui posibil act de violență.

Autopsia urmează să ofere detalii cruciale privind cauza exactă a morții și momentul aproximativ al decesului, însă, deocamdată, ipoteza unui omor ar fi cea mai evidentă.