Italia: Bătrân italian salvat de îngrijitoarea română. Bătut de fiul său cu propriul baston

Un bătrân italian a fost bătut crunt luni, 18 februarie, la Ferentino, în provincia Frosinone, de fiul său în vârstă de 52 de ani care pretindea o moștenire din partea tatălui său. Îngrijitoarea română a pensionarului italian a sărit în ajutorul bătrânului și a chemat carabinierii. Fiul a fost arestat și acuzat de tentativă de crimă.

Nu era prima dată când cei doi se certau pe motivul moștenirii, dar ultimul scandal dintre cei doi avea să se termine cu o tragedie dacă în preajmă nu era femeia română, scrie cronachecittadine.it.

Fiul bătrânului, după o discuție aprinsă cu tatăl său, a început să îl lovească cu pumnii și picioarele și apoi chiar cu bastonul bătrânului. Pentru că bastonul a cedat la un moment dat, rupându-se în mai multe locuri, bărbatul a pus mâna pe un ciocan cu intenția vădită de a-l lovi pe tatăl său. Acțiunea sa a fost oprită la timp de îngrijitoarea care s-a băgat în fața lui, luându-i apărarea bietului bătrân.

În acest timp, la casa pensionarului au ajuns carabinierii pe care îi chemase românca noastră, îngrijorată de situația tensionată creată și temându-se pentru viața asistatului său. La vederea militarilor, agresorul a fugit sperând să scape de sub urmărirea acestora, dar a fost prins nu departe de adresa respectivă. Împotriva bărbatului, care a fost arestat, a depus plângere sora lui. Femeia a declarat că în repetate rânduri tatăl său a trebuit să îndure bătăi și umilințe din partea fiului, dar bătrânul nu l-a denunțat niciodată, chiar dacă avea ca dovadă certificatele medicale emise în urma vizitelor la medic.

Au fost confiscate atât bastonul, cât și ciocanul folosite de agresor în acțiunea sa. Bărbatul este acuzat de tentativă de crimă și a fost dus la închisoarea din Frosinone.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul