Bătrân mort carbonizat în Italia. I-a luat foc pijamaua în timp ce încălzea laptele la aragaz

Un tragic incident a avut loc în Valdobbiadene, în provincia Treviso, unde un bătrân de 85 de ani a murit carbonizat în propria sa casă. Giovanni Miotto, fost angajat al unei bănci, a căzut victimă unui accident domestic în noaptea dintre vineri și sâmbătă, 6 mai 2023, informează Fanpage.

photo_2023-05-08_18-43-19

Incidentul a avut loc când pensionarul a decis să meargă în bucătărie și să bea niște lapte cald, probabil pentru a-și îmbunătăți somnul.

În timp ce se afla în apropierea aragazului, pijamaua pe care o purta a luat foc și bătrânul a fost cuprins de flăcări. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile după ce au auzit țipetele lui disperate.

Când salvatorii au ajuns la fața locului, l-au găsit întins în duș, fără suflare. Din informațiile obținute până acum, se pare că bătrânul, fiind slab văzător, s-ar fi apropiat prea mult de aragaz, iar pijamaua sa, făcută din material sintetic, a luat foc imediat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În doar câteva clipe, bătrânul a fost învăluit de flăcări și, înainte de a-și pierde cunoștința, a încercat probabil să ajungă la baie și să se bage în duș pentru a stinge focul cu apă.

Din păcate, tentativa sa a fost zadarnică, iar când personalul medical a sosit la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul.

Leziunile provocate de arsurile suferite în timpul incidentului domestic au fost prea grave. Înainte de a muri, Giovanni a strigat probabil după ajutor, dar vecinii, deși treziți în miez de noapte, nu au reușit să intre în apartamentul închis cu cheia.

La adresa respectivă, pe lângă personalul medical de la 118 au ajuns pompierii și carabinierii din Valdobbiadene.

- Continuarea după publicitate - zandra.ro%20

Fostul angajat al băncii Piva, originar din Segusino, era pensionar de multă vreme. De el avea grijă o femeie care, se pare, nu se afla în casă în momentul incidentului.