Bătrână din Italia, moartă după ce a fost tratată cu o cutie de mazăre congelată în urma unei căzături. Proprietarul azilului arestat

O femeie în vârstă de 88 de ani a murit după ce a căzut de la fereastra unei case de bătrâni din Marino (Roma) și a fost tratată cu o cutie de mazăre congelată, în loc să fie dusă la spital.

Proprietarul azilului, un bărbat de 42 de ani, a fost arestat și este în prezent în închisoarea din Velletri, informează Fanpage.

Potrivit primelor informații, victima se afla într-un scaun cu rotile când, din motive necunoscute și încă în curs de investigare, a căzut de la fereastra azilului.

În loc să cheme imediat ambulanța, proprietarul azilului a ales să-i ofere primul ajutor cu o cutie de mazăre congelată. Femeia s-a lovit la cap și a suferit răni grave, starea ei de sănătate înrăutățindu-se treptat în orele următoare.

Angajații de la casa de bătrâni și-au dat seama că nu se simte bine când au găsit-o aproape inconștientă în pat. Doar atunci proprietarul a decis să cheme serviciul de urgență. Cu toate acestea, când personalul medical a ajuns, starea femeii era deja critică.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A fost dusă de urgență la Policlinico di Tor Vergata, unde a intrat în comă și a rămas astfel timp de aproximativ nouă zile. Moartea a survenit din cauza traumatismului cranian și a rănilor pe care le-a suferit.

Proprietarul azilului a fost arestat și pus la dispoziția autorității judiciare.

O investigație este în curs de desfășurare pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs căderea și modul în care a fost gestionată situația de către personalul azilului de bătrâni.