Bătrână italiancă lovită pe stradă, fără motiv, de un bărbat român moare după 4 luni de agonie

Două surori italiene au fost agresate fizic, fără nici un motiv, în timp ce se plimbau pe stradă, de către un bărbat român. Acesta le-a lovit cu pumnul iar pe una dintre ele a izbit-o la pământ, femeia fiind internată apoi la spital în stare gravă. Era în luna noiembrie a anului trecut iar astăzi, la câteva luni depărtare, bătrâna căzută la pământ a decedat în urma unei hemoragii cerebrale, informează Corriere della Sera.

Pe data de 16 noiembrie, Argia Maria Calmosi, în vârstă de 84 de ani, se plimba în centrul orașului Busto Arsizio (Lombardia), împreună cu sora sa, Wilma. Absolut fără nici un motiv, un bărbat român în vârstă de 26 de ani care rătăcea beat pe străzi, a lovit-o cu pumnul și a împins-o până când a făcut-o să cadă la pământ, victima suferind o gravă fractură a craniului. Femeia și-a pierdut la scurt timp cunoștința și a fost transportată la spital unde nu a reușit să își mai revină, intrând în comă profundă.

Argia Maria Calmosi a murit astfel, după aproximativ trei luni și jumătate de agonie, atacată și bătută fără motiv pe stradă de Pardalian Caldarar, un tânăr bărbat român de 26 de ani.

Când Pardalian Caldarar a fost oprit de poliție pe o stradă adiacentă, nu a opus nicio rezistență. El a recunoscut că a băut vodcă și că era beat și nu a putut să-și justifice fapta. Românul inițial a fost arestat sub acuzația de tentativă de omor, acuzație care în urma decesului femeii italiene se transformă în crimă.